15 Yaşındaki Aycan Kalp Krizinden Öldü

15 Yaşındaki Aycan Kalp Krizinden Öldü

İzmit'te, 15 yaşındaki Aycan Karabıyık, yemekten sonra aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Doktorların 45 dakika boyunca müdahalede bulunduğu talihsiz kız kurtarılamadı. İzmit'in Serdar Mahallesi’nde ikamet eden Aycan Karabıyık, yemekten sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Serbest meslek sahibi Cem Karabıyık ile ev hanımı Yıldız Karabıyık çiftinin iki çocuğundan biri olan Aycan Karabıyık akşam yemekten sonra fenalaşarak kusmaya başladı.

Aycan Karabıyık, özel bir araçla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye geldiği esnada kalbinin durduğu tespit edilen Karabıyık’a Doktorlar 45 dakika boyunca müdahalede bulunsa da kurtarılamadı.

Karabıyık’ın ani ölümü ailesini ve yakınlarını derinden yaraladı. Hiçbir hastalığı bulunmayan kızın ölümü Doktorlar tarafından şüpheli bulundu ve genç kıza hastane morgunda otopsi yapıldı. Otopside genç kızın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Aycan Karabıyık’ın cenazesi Yenidoğan Köprübaşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile