72. Avrupa Kalp Ve Damar Cerrahisi Kongresi Istanbul'da Yapilacak

72. Avrupa Kalp Ve Damar Cerrahisi Kongresi Istanbul'da Yapilacak

72. Avrupa Kalp ve Damar Cerrahisi Kongresinin, 25-28 Mayis tarihleri arasinda Bakirköy Hilton Oteli’nde düzenlenecegi bildirildi.

Baskanligini Prof. Dr. Ergun Demirsoy ve arkadaslarinin üstlenecegi kongre Türkiye’nin ev sahipliginde, kalp ve damar cerrahisi alaninda dünya çapinda bir bulusma niteliginde olacak.

Prof. Dr. Ergun Demirsoy, Avrupa Kalp ve Damar Cerrahisi Dernegi’nin gelecek dönem baskani (President Elect) sifatini tasiyor. Bu kongre, onun liderliginde organize edilen ilk büyük etkinlik olacak. Bu da kongrenin önemini bir kat daha artiriyor.

“Canli yayinda açik kalp ameliyati”

Kongrede dikkat çeken bir diger önemli etkinlik ise Prof. Dr. Ergun Demirsoy tarafindan Sisli Kolan Hastanesi’nde gerçeklestirilecek olan açik kalp ameliyatinin canli yayini. Bu ameliyat, kongreye katilan uzmanlar tarafindan anlik olarak takip edilebilecek. Canli yayinda yapilacak bu ameliyat, meslektaslar arasinda bilgi ve deneyim paylasimini en üst düzeye tasiyacak.

Kongrenin ulusal ve uluslararasi düzeyde çok sayida önemli cerrahi bir araya getirecegine vurgu yapan Prof. Dr. Ergun Demirsoy,” Türkiye adina yakisir bir kongre olmasi için bir yildir yogun ve titiz bir çalisma yapiyoruz” dedi.



“Dünyanin dört bir yanindan uzmanlar Istanbul’da”

Kongre, Türkiye’den ve dünyanin dört bir yanindan gelen çok önemli cerrahlari agirlayacak. Bu toplantida katilimcilar, en yeni cerrahi teknikler ve tedavi yöntemleri hakkinda bilgi alisverisinde bulunacaklar. Bu yilki kongre, katilimcilara essiz bir ögrenme ve isbirligi firsati sunmayi hedefliyor.

“Kongrenin önemi”

Kalp ve damar hastaliklari günümüzde halen ölümlerin en önemli nedenlerinden biri. Bu kongre, bu alandaki yeni gelismeleri tartismak ve en iyi uygulamalari paylasmak için essiz bir platform sunuyor. Dünya çapinda kalp ve damar cerrahlarinin bulustugu bu kongre, saglik alaninda önemli ilerlemelere kapi aralayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile