A Milli Kadin Futbol Takimi, Erzincanlilarin Destegiyle Azerbaycan'i Yenmek Istiyor

A Milli Kadin Futbol Takimi, Erzincanlilarin Destegiyle Azerbaycan'i Yenmek Istiyor

2025 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta yer alan A Milli Kadin Futbol Takimi’nin teknik direktörü Necla Güngör Kiragasi, 31 Mayis Cuma günü Erzincan’da konuk edecekleri Azerbaycan’i seyirci destegiyle yenmek istediklerini belirtti.

A Milli Kadin Futbol Takimi, 2025 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta 31 Mayis Cuma günü Erzincan 13 Subat Sehir Stadi’nda Azerbaycan’i konuk edecek. Grupta 3 puanla ikinci sirada yer alan kadin milliler, seyirci destegiyle müsabakadan galibiyetle ayrilmak istiyor.

Milli sporcularla kente gelen teknik direktör Necla Güngör Kiragasi, müsabakanin oynanacagi stadi gezip incelemede bulundu.

Necla Güngör Kiragasi, IHA muhabirine, bir hedef dogrultusunda bulusmus bir grup olduklarini söyledi.



Hayallerinin ve hedeflerinin oldugunu aktaran Kiragasi, "Erzincan’a iki tane çok önemli maç arifesinde hazirlik kampimizi da yapmaya geldik. Azerbaycan maçinda alacagimiz bir üç puan seyircimizin destegiyle alacagimiz bir üç puan ve akabinde Bakü’de oynayacagimiz ikinci maçimizi da kazandiginiz takdirde play off’a gitmeye hak kazanacagiz ve garantileyecegiz son iki maça bakmaksizin. O yüzden çok heyecanliyiz. Çalismalarimiza dün itibariyle basladik, çok da sicak karsilandik. Simdi 10 gün boyunca burada kampimizi yapip iste istedigimiz o üç puani seyircimizin destegiyle, Erzincan halkinin destegiyle alip daha sonrasinda da Bakü’ye gitmek gibi bir hedefimiz var. Genel anlamdaki hedefimize bakacak olursaniz mikro hedeflerimizin arasinda her maçimiza çikip kazanmak en büyük hedefimiz ama makro hedefimize baktigimiz zaman erkek milli takimimizda oldugu gibi neden bir Avrupa Sampiyonasi’nin kapisini çalmayalim? Neden Avrupa Sampiyonasina gitmeyelim diye bir hayalimiz var. Hayalimize adim adim çok emin adimlarla yaklasmak istiyoruz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile