Ağrıyan dişe tedavi için 4 ay sonraya randevu

Ağrıyan dişi nedeniyle Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne giden vatandaşa, tedavi için 4 ay sonraya gün verilmek istendi. Çaresiz halde G

  Ağrıyan dişi nedeniyle Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ' ne giden vatandaşa , tedavi için 4 ay sonraya gün verilmek istendi . Çaresiz halde Gazi Üniversitesi diş kliniğine giden Bünyamin Koçak , burada da Eylül ayı için tedavi günü verilmek istenince çılgına döndü .

Bünyamin Koçak isimli vatandaş , bir hafta önce kanal tedavisi yaptırdığı dişlerinin ağrıması nedeniyle dün sabah 08 . 30 ' da Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kliniğine gitti . Kayıt işleminin ardından bir süre bekleyen Koçak , sıra kendisine gelince sıkıntısını ilgili doktora anlattı .

Şiddetli ağrıya rağmen doktorun tedavi için kendisine 4 ay sonra Ekim ayına randevu vermek istediğini anlatan Koçak , ' ' Eğitim faaliyetlerinin yoğun olduğunu söyleyerek Ekim ayına randevu vermeye çalıştı . Eğer daha evvel tedavi olmak istersem , Gazi Üniversitesi ' ne gitmemi tavsiye ettiler . Çaresiz şekilde oraya gittim . Orada da ilk kontrollerin ardından ancak Eylül ayında dişimi tedavi ettirebileceğim söylendi . ' ' sözleriyle yaşadığı sıkıntılı saatleri dile getirdi .

Koçak , ısrarla diş ağrısının devam ettiğini söylemesi üzerine görevli bir doktorun cep telefonu numarasını kendisine verip , ' ' Ağrı bir hafta içinde geçmez ise beni ara ' ' dediğini ifade etti .

İki üniversite hastanesinde de dişini tedavi ettiremeden evine dönmek zorunda kaldığını belirten Bünyamin Koçak , kendisinden daha kötü durumda olan hastaların aynı durumla karşılaşmalarının çok daha büyük mağduriyetlere neden olacağını öne sürdü .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile