AK Partili Kadinlardan Depremzedelere Anlamli Destek
AK Parti Denizli-Aydin-Mugla Kadin Kollari Teskilati, “Sicak sofralar tekrar kurulsun mutfak seti” kampanyasi çerçevesinde anlamli günde Hatay iline 850 adet koli malzeme gönderdi.
AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskanligi tarafindan baslatilan ve 70 ilde katilimiyla desteklenen "Sicak sofralar tekrar kurulsun mutfak seti" kampanyasi için Ak Parti Denizli Il Kadin Kollari Baskanligi harekete geçti. Aydin - Mugla Kadin Kollari Teskilati ile birlikte yapilan çalismalar çerçevesinde hazirlanan 850 koli mutfak malzemesi, tirlara yüklendi. Günlerdir özenle depremzedelere hazirlanan malzemeler, anlamli günde Hatay iline ulastirildi.
Ak Parti Denizli Il Baskanligi binasinin önünde açiklama yapan Denizli Kadin Kollari Baskani Feride Kabadayilar, “Bu yil 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde Denizli - Aydin - Mugla Kadin Kollari Teskilatlarimizla Hatay’da depremden etkilenen kadinlarla birlikte olma karari aldik. Depremzedelerimiz sicak sofralarini tekrar kursun diye Genel merkezimizin koordinasyonu ile mutfak setleri hazirladik, ‘Sicak Sofralar’ kampanyasi ile onlara bu setleri ulastiriyoruz. Bu süreci devlet millet el ele vererek atlatacak, depremin yaralarini hep birlikte saracagiz. Hayatin her alaninda büyük sorumluluk yüklenen, nesillerin yetismesinde büyük paya sahip olan, alin teriyle ve emegiyle var olan tüm emekçi kadinlarin günü kutlu olsun” dedi.
“AK Parti Denizli teskilati olarak her zaman yanlarindayiz”
Depremzedeler için yapilan çalismanin örneklerden bir tanesi oldugunu ifade eden AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, “Bugün sofralarimizin yeniden kurulmasi için ve oradaki depremzedelerin ihtiyaci olan mutfak malzemelerini tasiyan bu kamyonu ugurlayacagiz. Aydin ve Mugla’dan gelen kadin kollari baskanlarimiz olmak üzere tüm yönetime tesekkür ederim. Bizim en kötü zamanda nasil birlik ve beraberlik oldugumuzu gösteren örneklerden bir tanesidir. Bizlerde AK Parti Denizli Il Teskilati olarak Rabbimin izniyle oradaki kardeslerimize destek olmaya devam edecegiz” dedi.



















