AK Partili milletvekilleri patlamada yaralanan çocukları ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekilleri, Özalp'ta meydana gelen patlamada yaralanan çocukları ziyaret ederek, geçmiş olsun dilekleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekilleri, Özalp'ta meydana gelen patlamada yaralanan çocukları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne gelen AK Parti Van milletvekilleri İkram Dinçer, Kerem Altun ve Kayhan Türkmenoğlu ile AK Parti Van İl Başkanı Mustafa Bilici, patlamada yaralanan çocukları ziyaret etti. Çocukların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan milletvekilleri, aileleriyle de görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mustafa Muğlalı Kışlası içindeki 2. Hudut Tabur Komutanlığı atış poligonunu çevreleyen tel örgülerin dışında meydana gelen patlamada yaralanan Nurullah Erçiçek (10), Yunus Yaman (12), Seyfullah Erçiçek (12) ve Doğukan Meşe'nin (13) tedavisi Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde, Rıdvan Coşan'ın (12) ise Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile