Akçakale Belediye Başkanı Ayhan Yol Çalışmalarını Denetledi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan Fatih Sultan Mehmet mahallesinde yapılmakta olan kilitli taş yol çalışmalarını yerinde denetledi.

Kilitli taş döşeme çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Ayhan, çalışmalar hakkında işçilerden bilgi aldı. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi 1 nolu sağlık ocağı çevresinde yapılan yol çalışmalarını denetleyen Başkan Ayhan, sağlık ocağı çevresinde çevre düzenlemesi çalışması yapacağını dile getirdi.
Kilitli taş yol çalışmasını yerinde inceleyip işçilerden bilgi alan Başkan Ayhan, yol çalışmalarının yakın bir zamanda biteceğinin müjdesini verdi. Ayhan, "Geçtiğimiz aylarda ihalesi biten ve yapımına başlanan kilitli taş yol çalışmaları hızlı bir şeklide devam etmektedir. Şu anda kilitli taş yol yapım çalışmalarımız Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde devam etmektedir. Bilindiği üzere bu mahallemiz mahaller içerisinde hiç hizmet görmemiş mahallemizdir. Yol çalışmalarımızda bu mahalleye ağırlık verdik.
Kilitli taş yol çalışmaları önümüzdeki ayda biteceğini tahmin ediyorum. İlçemiz kışları çamurdan yazında tozdan kurtulacaktır. Şu anda bir nolu sağlık ocağı çevresi kilitli taş ile döşenmektedir. Bir hafta içerisinde bu alanda bitmiş olacaktır. Çalışmalarımız ilçede çamurlu ve tozlu bir yer kalmayıncaya kadar devam edecektir" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile