Aksaray'da 1 Haftada 5 Bin 50 Kisi Sorgulandi, 13 Kisi Tutuklandi

Aksaray'da 1 Haftada 5 Bin 50 Kisi Sorgulandi, 13 Kisi Tutuklandi

Aksaray’da polis ekiplerinin 1 hafta içerisinde gece ve gündüz yaptigi uygulama ve denetimlerde 5 bin 50 sahis sorgulanirken, yakalanan 26 aranmasi olan sahistan 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamalarda uyusturucu ve tabanca gibi birçok suç unsuru ele geçirildi.

Aksaray’da halkin huzur ve güvenligini saglamak amaciyla çesitli çalismalar yapan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde 1 hafta içerisinde onlarca uygulama yapti. Sehir merkezi, islek cadde ve sokaklarda görev alan asayis subesi ekipleri 60 park ve okul çevresi, yürüyüs yollari çevresi, 10 metruk bina, 15 kiraathane, 7 internet kafe ve oyun salonu, 18 umuma açik is yerini denetledi. 852 aracin da kontrol edildigi uygulamalarda 1 adet çalinti otomobil yakalanarak 5 adet motosiklet trafikten men edildi. 5 bin 50 sahsin Genel Bilgi Taramasi (GBT) sorgusundan geçirildigi uygulamalarda çesitli suçlardan aranan 26 sahis yakalanirken 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamalarda 1 adet ruhsatsiz tabanca, 3 adet fisek, 2,63 gram sentetik kannabionid (bonzai), 0,40 gram metanfetamin, 2,96 gram esrar, 28 adet sentetik ecza hap, 4 adet extacy maddesi ele geçirildi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan yazili açiklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlilikla devam edecektir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile