Aksener Ve Imamoglu Mustafa Canli Adina Yapilan Okulun Açilisini Gerçeklestirdi

Aksener Ve Imamoglu Mustafa Canli Adina Yapilan Okulun Açilisini Gerçeklestirdi

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener ve Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu Korona virüs nedeniyle hayatini kaybeden ISTAÇ eski Genel Müdürü Mustafa Canli adina Gümüshane’de IBB tarafindan yaptirilan Bilim ve Sanat Merkezi’nin açilisini gerçeklestirdi.

ISTAÇ A.S. Genel Müdürü iken 26 Eylül 2020’de yakalandigi Covid-19 hastaligi nedeniyle vefat eden Mustafa Canli’nin adinin yasatilmasi için IBB tarafindan yaptirilan Mustafa Canli Bilim ve Sanat Merkezi’nin açilisi gerçeklestirildi.

IBB tarafindan Hasanbey Mahallesi’nde önceki yillarda kiz yetistirme yurdu, Fen Lisesi ve Turizm Lisesi olarak kullanildiktan sonra yikim karari verilen binanin yerine yapilan, Gümüshane tarihi evleri mimarisi referans alinarak projelendirilen ve toplam 2 bin 340 metrekare alan üzerine içerisinde 5 derslik, 11 atölye, sosyal alan, konferans salonu ve gözlemevi ile 4 katli olarak insa edilen Mustafa Canli Bilim ve Sanat Merkezi’nin açilisina IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener ve IBB Baskani Ekrem Imamoglu katildi.

Gümüshaneli vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi açilista Mustafa Canli’nin oglu Emre Canli, Gümüshane Belediye Baskani Ercan Çimen, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener ve Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu’nun konusmalarinin ardindan kurdele kesilerek Mustafa Canli Bilim ve Sanat Merkezi’nin açilisi gerçeklestirildi.

Davetliler okulu gezerek yetkililerden bilgi aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile