Alperen Ocaklarından Yazıcıoğlu Açıklaması

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Süleyman Solmazgül, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen dosyasının Malatya Alperen Ocakları olarak sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.


Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Süleyman Solmazgül, basın mensupları ile Ali Dayı’nın lokantasında bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

Solmazgül, “Aradan geçen 5 seneye rağmen halen soruşturma aşamasında kalmış, tutuklu bir şahsın bile kalmadığı bir dosyayla karşı karşıyayız. Ne zaman Şehidimizin kanına girenler bulunacak, ne zaman kirli tezgahları ortaya çıkacak? Adaletin terazisi mevzu Şehit Liderimiz olunca mı şaşıyor. O kadar ihmale rağmen bir bürokratını bile feda etmeyenler, bize Muhsin Başkanı sevdiklerinden bahsetmesinler. Şunu herkes beynine kazısın er ya da geç siz bulmasanız da biz bulacağız katilleri.

Bu suikastı aydınlatmak; Ben Türk’üm, Anadolu Delikanlısıyım, Müslümanım diyen herkesin boynunun borcudur. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen dosyanın Malatya Alperen Ocakları olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı beyan ederiz. On şiddetindeki bir deprem enkazından binlerce ölü bırakılacak olsa da kalkmak mümkündür. Esas enkaz, Alperenlerin ruh faylarında meydana gelecek kırıklarla oluşacak depremlerdedir ki böylesi bir deprem enkazından kalkış da yoktur. Başkanımızın, ölümünün aydınlatılması için mesulleri uyarırız” ifadelerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile