Ambulans Helikopter KOAH Hastasi Için Karaman'dan Ankara'ya Havalandi

Ambulans Helikopter KOAH Hastasi Için Karaman'dan Ankara'ya Havalandi

Karaman’da KOAH hastasi olan Mustafa Akkas, ambulans helikopter ile Ankara’ya sevk edildi. Hastalarinin durumunun kara yolu ile gidemeyecek kadar kritik oldugunu belirten hasta yakinlari, "Allah devletimize zeval vermesin. Devletimize ve Saglik Bakanligimiza tesekkür ediyoruz" dedi.

Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi yogun bakim servisinde 7 gündür tedavi süren KOAH hastasi Mustafa Akkas (46), tedavisinin devami için ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edildi. Konya’dan havalanan ve Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi helikopter pistine inis yapan Saglik Bakanligina ait ambulans helikopter buraya ambulans ile getirilen Akkas’i alarak Ankara Etlik Sehir Hastanesine götürdü.

"Devletimize tesekkür ediyorum"

Hasta yakini olan Mehmet Yel, kuzeni Mustafa Akkas’in akciger yetmezliginden dolayi uzun zamandir tedavi gördügünü belirterek, “Akcigerleri iflas etme esigine gelmisti. Fenalasinca hastaneye yatirdik ve durumunun agirlamasindan dolayi da yogun bakim süreci basladi.

Hocalarimiz Ankara’ya sevk etme karari aldi. Insallah Cenab-i Allah’tan sifa bekliyoruz. Umudumuz ve dualarimiz o yönde. Allah devletimize zeval vermesin. Karayolu ile gidemeyecek derecede durumu kritik olan hastamizin ambulans helikopterle sevkinin yapilmasindan dolayi devletimize ve Saglik Bakanligimiza tesekkür ediyoruz. Olmasi ve yapilmasi gereken bir uygulama. Insallah hastamiz da sifasini bulur ve aramiza tekrar döner” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile