Antalya'da 250 Polisin Katildigi Operasyonda 2,5 Kilo Uyusturucu Ele Geçirildi

Antalya'da 250 Polisin Katildigi Operasyonda 2,5 Kilo Uyusturucu Ele Geçirildi

Antalya emniyet güçlerinin uyusturucu madde kullanimi ve ticaretinin önlenmesine yönelik 250 personelle farkli adreslere düzenledikleri operasyonda 2 kilo 500 gram narkotik madde, 93 adet kâgida emdirilmis sentetik kannabinoid ve 300 adet uyusturucu hap ele geçirildi.

Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, uyusturucu madde kullanimi ve ticaretinin önlenmesine yönelik Kepez ilçesinde farkli mahallelerde çok sayida adrese es zamanli operasyon düzenledi.

Narkotik, Özel Harekat, Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayis ve Trafik Sube Müdürlügüne bagli yaklasik 250 polisin katildigi operasyonda adreslere es zamanli baskin yapildi. Karadaki ekiplere havadan da bir polis helikopteri destek verdi. Operasyon çerçevesinde Habipler Mahallesi’nde bir adresin giris ve çikislarinda da güvenlik önlemi alinirken, Özel Harekat timleri kilitli olan demir kapiyi elektronik koçbasi ile keserek açti. Kalkanla içeri giren ekipler, daire içerisindeki yaptiklari incelemede kimse ile karsilasmadi.

Operasyon kapsaminda 2 bin 250 sahis sorgulanip 175 araç incelenerek 16 araca cezai islem uygulandi. 2 kilo 500 gram narkotik madde, 93 adet kâgida emdirilmis sentetik kannabinoid ve 300 adet uyusturucu hap ele geçirildi.

9 sahis hakkinda "uyusturucu ticareti yapmak ve saglamak", 56 sahis hakkinda ise "uyusturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçundan tahkikat düzenlendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile