Antalya Yolspor Efsaneleri Yillar Sonra Bir Araya Geldi

Antalya Yolspor Efsaneleri Yillar Sonra Bir Araya Geldi

Geçmiste Antalya Yolspor Erkek Voleybol Takimi’nin formasini giymis eski milli voleybolcular yillar sonra bir araya gelerek hasret giderdi.

Antalya Yolspor Erkek Voleybol Takimi’nin geçmis yillarda formasini giymis ve elde ettigi sampiyonluklarla adindan övgüyle söz ettirmis ayni zamanda eski milli voleybolcular Dokuma Park’ta bir araya geldi. Bulusmada konuk olarak 90’li yillarda voleybol hakemligi yapip ayni zamanda Antalya Jimnastik il temsilciligini yürüten kadin hakemlerden Zeynep Karacaer de yer aldi.

Asil hedeflerinin bu bulusmayi geleneksel hale getirmek oldugunu belirten organizasyon sorumlusu Mehmet Çapar, "Ilk olarak düzenledigimiz bulusmada eski günlerimizi andik. Bundan sonraki amacimiz daha genis kapsamli ve konaklamali olarak ailelerimizle bir araya gelmek olacaktir" diyerek yasadigi heyecani dile getirdi ve katilimcilara tesekkür etti.

Ilki gerçeklesen bulusmaya Abdullah Akar, Can Üncü, Muhittin Agya, Ejder Bentesen, Hüsnü Altunis, Ismail Gündogdu, Çetin Tas, Hüseyin Çaliskan, Vecdi Kariklar, Abdullah Çekin, Soykan Kandemir, Ali Sevmez, Cem Ürer, Mehmet Çapar gibi isimler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile