Aydın Barosu Futbol Turnuvası'nın Galibi Nazilli Oldu

Aydın Barosu Futbol Turnuvası'nın Galibi Nazilli Oldu

Aydın Barosu Geleneksel Bahar Halı Saha Futbol Turnuvasında rakiplerini farklı skorlarla yenen Nazilli Baro Temsilciliği şampiyon oldu.

Aydın Barosu'nun Geleneksel hale getirdiği Halı Saha Futbol Turnuvasına Aydın Merkez, Kuşadası Baro Temsilciliği, Söke Baro Temsilciliği ve Nazilli Baro Temsilciliği futbol takımları katıldı.
Turnuvayı kazanan Nazilli Baro Temsilciliği yaptığı 3 maçta Kuşadası'nı 9-3, Söke ile 2-2 berabere kalan ve grup maçlarının sonuncusunda Aydın Merkez Baro Temsilciliğini de 9-1 yenerek finale adını yazdırmıştı. Aydın Palmiye Halı Saha Tesislerinde yapılan Final Maçında Söke Baro Temsilciliğini 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek namağlup olarak kupayı kazanan Nazilli Baro Temsilciliği rakip baro temsilcilerinin önümüzdeki sezon için gözünü korkuttu.
Nazilli Baro Temsilcisi Av. Ayhan Nuri Ünal yaptığı açıklamasında; "Nazilli Baromuz her alanda olduğu gibi futbolda da öncü ve güçlü olmuştur. Yapılan maçlarda arkadaşlarımız inanarak ve zamanını harcayarak oynadı. Turnuvanın dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirdiğine inanıyorum. Turnuva bizim için çok başarılı ve zevkli geçti. Önümüzdeki turnuvada da başarılı olarak şampiyonluğumuzu turnuvamız gibi gelenekselleştireceğiz" dedi.
Nazilli Baro Temsilciliği Takımında; İlker Türgen, Aydın Yılmaz, Burak Altıner, Engin Cuna, Polat Tekin, Yavuz Korkmaz, Murat Bıyıksız, Ali Gül, Veysel Gökçen ve Ömer Yavuzer yer aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile