Aysun Kayacı +18 dizisinde olanları anlattı

Aysun Kayacı +18 dizisinde olanları anlattı

Aysun Kayacı +18 dizisinde neler yaşandığını TNT'de yayınlanan Arım Balım Peteğim programında anlattı.

TNT’de yayınlanan Petek Dinçöz’ün sunduğu “Arim Balim Peteğim”in bugünkü konuğu mankenliği zirvedeyken bırakıp oyunculuğa başlayan, oyunculuğa devam ederken tarih bölümünde okuyarak üniversite hayalini gerçekleştiren, onunla yetinmeyip Harvard’da bir dönem misafir öğrenci olan Aysun Kayacı idi.

Muzip kişiliği ile tanınan Aysun Kayacı şimdi bir sitcom dizisi olan +18 ile ekranlara döndü.Petek Dinçöz dizinin adının neden +18 olduğu sorunca Kayacı şöyle cevap verdi: Aslında slogan bir isim olduğu için +18. Seray onu çok iyi tarif ediyor 'Hayat 18'inden sonra başlıyor' diye. Artık birey olma mücadelemizi veriyoruz. Ekonomik yönden olsun bağımsızlığımızı ilan ediyoruz. Birçok şeye ehliyetimiz oluyor 18'inden sonra. Hayat gerçekten 18'inden sonra başlıyor. 'Ben oldum' diyorsunuz .

 +18 dizisinde on sekiz saat çalıştıklarını söyleyen Aysun, dizinin konusunu "3 kız 4 erkek çok yakınlar ve karşı dairede oturuyorlar .Öyle yakın oluncada samimiyet oluyor..." diye aktardı. Dizinin ilk bölümünden sonra gelen tepkilerin olumlu olduğunu söyleyen Kayacı ilk bölümde gençlerin diziyi izlediğini gelecek bölümlerde de hanımlar ve çocukların da izleyeceğini belirtti.

Paşhan Yılmazel, Aysun Kayacı, Seray Sever, Pamela gibi tanınmış isimleri buluşturan +18'in yayın tarihi 28 Ocak Cuma günü saat 22.45'te Show tv'de.

İşte Kaya'nın +18 setinde yaşadıkları!
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile