Baglar Belediyesi Ihtiyaç Sahibi Ögrencileri Ve Ailelerini Sevindirdi

Baglar Belediyesi Ihtiyaç Sahibi Ögrencileri Ve Ailelerini Sevindirdi

AK Partili Diyarbakir’in Baglar Ilçe Belediyesi, ihtiyaç sahibi oldugu tespit edilen ve çogunlugu ögrencilerden olusan 60 çocuga giysi desteginde bulundu. Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, esi Dürdane Beyoglu ile birlikte ailelere ayrica ayni destek saglayarak yüzlerini güldürdü.

Diyarbakir’da gönül, sosyal ve hizmet belediyeciligi uygulamalariyla öne çikan Baglar Belediyesi, bir kez daha ihtiyaç sahibi vatandaslarin yüzünü güldürdü. Göreve geldigi günden beri dar gelirli ailelerin umudu haline gelen Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, bu kez de yeni egitim ve ögretim yilinin baslamasiyla aralarinda ögrencilerin de bulundugu çocuklarin ve ailelerinin yüzünü güldürdü. Baglar Belediyesi ek hizmet binasinda düzenlenen törene Baskan Beyoglu’nun yani sira esi Dürdane Beyoglu, aileler ve çocuklar katildi.



“Milletimizin hizmetkari olmaya devam edecegiz”

Aileler ve çocuklarla sicak ve samimi bir ortamda geçen sohbetler gerçeklestiren Baskan Beyoglu, kendilerini her zaman halkin hizmetkari olarak görüp toplumun her kesiminin taleplerine karsilik vermeye çalistiklarini söyledi.

Beyoglu, “Bu çocuklar okuyup bu millete ve ülkeye hizmet edecek. Bize düsen onlara ve ailelerine her konuda destek olmaktir. Ihtiyaç sahiplerini tespit ederek çesitli desteklerde bulunuyoruz. Bugün de yavrularimiza giyim desteginde bulunarak ihtiyaçlarini bir nebze gidermeye çalistik. Belediye olarak bu durusumuz bundan sonra yeni çalismalarla devam edecektir” diye konustu.



Annelerden tesekkür mesajlari

Çocuklara ve ailelerine çesitli ikramlarda bulunup tek tek ilgilenen Baskan Beyoglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini iletti, çocuklarla hatira resimleri çekti. Uzatilan destek eli aileler tarafindan memnuniyetle karsilandi. Çocuklariyla beraber alandan mutlu ayrilan anneler, “Belediye Baskanimizin alçak gönüllü oldugunu ve her firsatta ihtiyaç sahiplerinin yaninda oldugunu biliyorduk. Bugün buna bir kez daha sahit olduk. Baskanimiza ve hayirseverligiyle takdir kazanan esine tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile