Baskan Büyükkiliç'a Ziyaretçi Yogunlugu Sürüyor

Baskan Büyükkiliç'a Ziyaretçi Yogunlugu Sürüyor

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’yi kucaklayan hizmetlerinin yani sira her kesimden ziyaretçilerini makaminda misafir etmeyi sürdürüyor.

Belediye faaliyetlerini istisareye ve ortak akla uygun olarak, herkesin ve her kesimin görüsüne, bilgisine basvurarak yürüten Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 31 Mart yerel seçimleri sonrasi, kamu, kurum ve kuruluslar, saglikçilar, siyasetçiler, egitimciler, dernek, oda temsilcileri ve vatandaslari makaminda konuk etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Kayseri Bölge Müdürü Yahya Tekin ve beraberindekiler, Sariz Belediye Baskani Ömer Faruk Eroglu, Sahinler Holding Yönetim Kurulu Baskani Kemal Sahin, Öz Agaç Is Sendikasi Genel Baskani Av. Tuncay Dolu ve Gazi Sahin, Kayseri Eczacilar Odasi Yönetim Kurulu Baskani Uzm. Ecz. Ugur Nuri Akin, Tas Mektep Kayseri Lisesi Mezunlari Dernek Baskani Ömer Uzunluoglu, Aydinlar Ocagi Baskani Hüseyin Türkmen, Perakendeciler Dernegi (PERDER) Baskani Halit Kurt, Yeni Ufuklar Dernegi Genel Baskan Yardimcisi Adnan Kenanoglu ve beraberindeki misafirler, Büyüksehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Misafirlerini makaminda kabul eden Baskan Büyükkiliç, ziyaret için gelen konuklari agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, birlik, beraberlik ve dayanismanin en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceklerini söyledi.



Büyükkiliç, “Bize deger vererek teveccühlerini gösteren, tesrif eden hemsehrilerimi agirlamaktan büyük bir memnuniyet duydugumu ifade etmek istiyorum. Gönül belediyeciligi anlayisimizla gönül verdigimiz halkimizla kucaklasmak da bizim görevden öte gönül isimizdir. Bu münasebetle bizi seven, bize güvenen ve bize deger veren vatandaslarimiza, ziyaretçilerimize sevgilerimi ve selamlarimi sunuyorum” diye konustu.

Konuklar ise yerel seçimlerde yeniden Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanligi’na seçilmesinden dolayi tebriklerini ilettikleri Baskan Büyükkiliç’a çalismalarinda basarilar ve kolayliklar temennisinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile