Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Büyüksehir Spor AS'nin 8 Spor Tesisi 20 Bin Üyeye Ulasti'

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Büyüksehir Spor AS'nin 8 Spor Tesisi 20 Bin Üyeye Ulasti'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’de Büyüksehir Spor A.S.’nin faaliyetinde bulunan tam donanimli 8 spor tesisinde 20 bin üyeye ulasildigini söyledi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, ulasim, çevre, sehircilik, sosyal ve kültür gibi birçok belediyecilik hizmetlerinin yaninda spor alaninda da çok önemli tesisleriyle vatandaslara hizmet ediyor.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in öncülügünde sporun ruhunun genis kitlelere yayilmasi, saglikli ve sportif bir toplum olusturulmasi amaciyla 7’den 70’e tüm sporseverlere hizmet verecek tesisleri kente kazandirdi.

Bu kapsamda Spor A.S., 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’de bulunan tam donanimli 8 spor tesisinde 20 bin üyeye ulasti.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, sehrin altyapisina verilen önem kadar insan altyapisina da önem verdiklerini ifade ederek, 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’de Spor A.S.’nin tam donanimli 8 spor tesisinde 20 bin üyeye ulastigini kaydetti.



“Yönetisim Anlayisimizda Önce Insani Düsünmek Var”

Sporun ve sporcunun yaninda olduklarini söyleyen Baskan Büyükkiliç, su ifadeleri kullandi:

“Yönetisim anlayisimizda önce insani düsünmek var. Iste bu anlamda, insanin hem bedenen hem de zihnen gelismesini saglayan sporu, hayatinin bir parçasi haline getirmek için sehrimize birçok sosyal ve spor alaninda yasam merkezleri açtik. Gençlerimizin fiziksel ve manevi egitimlerinde önemli bir yeri oldugunu düsündügümüz sporu Kayseri’de iyi bir noktaya getirdigimize inaniyorum. Su an 2024 Avrupa Spor Sehri olarak aniliyoruz.”

Büyükkiliç, Spor A.S.’ye ait 8 farkli tesise 20 bin kisinin üye oldugunu vurgulayarak, “Bu sene 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’mizde bulunan tam donanimli tesislerimiz olan Spor A.S. Millet Bahçesi Saglikli Yasam Merkezi, Fuar Saglikli Yasam Merkezi, Kösk Sosyal Yasam Merkezi, Talas Sosyal Yasam Merkezi, Beyazsehir Sosyal Yasam Merkezi, Sümer Spor Tesisi, Fizyospor Merkezi, Talas Spor Tesislerimize 20 bin kisi üye oldu” diye konustu.

“Kayseri’yi Sporun Baskenti Haline Getirmek Için Çalisacagiz”

Bu tesislerde fitness, stüdyo, havuz, aletli pilates, klinik pilates, fitcross, spinning gibi birçok hizmet verdiklerinin altini çizen Baskan Büyükkiliç, Kayseri’yi sporun baskenti haline getirebilmek için hizmetleri ve projeleri araliksiz sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile