Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, “24 Kasim Ögretmenler Günü” vesilesiyle ögretmenlerle bulustu. Baskan Dursun’un ilk duragi, Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu oldu. Göreve yeni baslayan ögretmenlerin yemin töreninin gerçeklestigi programda, Ögretmenler Arasi Satranç Turnuvasi’nda basari gösteren ögretmenlere ödülleri verildi.
Ödülleri; Sultangazi Kaymakami Mahmut Kasikçi, Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, Ilçe Milli Egitim Müdürü Necati Tekbas, Sultangazi Ilçe Emniyet Müdürü Turan Çelik ve MHP Sultangazi Ilçe Baskani Yusuf Özel takdim etti.
Ögretmenlere siniflarinda ziyaret
Sultançiftligi Anadolu Lisesi, Asik Sümmani Ortaokulu, Fevzi Kutlu Kalkanci Ilkokulu ile Sultangazi Egitime Destek Akademisi’ndeki (SEDA) ögretmenleri ziyaret eden Baskan Dursun, tüm ögretmenlerin bu anlamli günlerini kutladi. Ögretmenlere sabir ve özverilerinden dolayi tesekkür eden Baskan Dursun, ögretmen ve ögrencilerle bol bol sohbet etti.
“Ögrencinin rol modeli ögretmenidir”
Baskan Dursun, ögretmenligin kutsal bir meslek oldugunun altini çizdi. Dursun, “Bugün sizlerle bir arada olmanin gururunu yasiyorum. Ögretmenlik sadece 40 dakikalik süre içerisinde verilen fen, matematik, tarih dersinden ibaret degildir. Önemli olan bir ögretmenin çocugu hayata hazirlamasidir. Çocuklarin en önemli rol modeli ögretmenidir. Çocuk önce ögretmeni sever, sonra onun verdigi dersi. Sevdigi derste de gösterdigi performansi yüksek olur" diye konustu.
“Çocuklarimiz size emanet”
Bireyin yetisip gelismesinde ögretmenlerin büyük payinin oldugunu belirten Baskan Dursun, ”Belki de hiç yanimizdan ayirmak istemedigimiz evlatlarimizi sizlere güvenerek ve çok güzel bir hayati ögreteceginize inanarak sizlere emanet ediyoruz. Sizler, bu ülkenin gelecegine, nesillerine yön veren insanlarsiniz. 24 Kasim Ögretmenler Günü’nüzü yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Baskan Dursun'dan Ögretmenler Günü Ziyaretleri
Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, “24 Kasim Ögretmenler Günü" nedeniyle egitimcilerle bir araya geldi. Ilçedeki okullari ziyaret eden Baskan Dursun, ögretmenlerle siniflarinda bir araya gelerek Ögretmenler Günü’nü kutladi.



















