Baskan Gürel, Trafik Haftasini Çocuklarla Kutladi

Baskan Gürel, Trafik Haftasini Çocuklarla Kutladi

Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, Karayollari Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde kurulan stantlari ziyaret ederek uygulamali trafik egitimi alan çocuklara hediyeler verdi.

Karayollari Trafik Haftasi çerçevesinde Yalova’da çesitli etkinlikler gerçeklestirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda Yalova Belediyesi, Yalova Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Alay Komutanligi stant kurarak trafik kurallari hakkinda vatandaslari bilgilendirdi. Içisleri Bakanligi ise Mobil Trafik Egitim Tir’i ile meydanda çocuklara ve gençlere hem teorik egitimler verdi hem de kurulan platformda uygulama yaptirdi.

Kurulan stantlari ziyaret eden Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, burada bilgilendirilen çocuklarla bir araya geldi. Onlara Yalova Belediyesi olarak çesitli hediyeler veren Baskan Gürel, “Trafik kültürünü gelistirmek hepimizin sorumlulugunda. Bu kültürün de daha küçük yasta asilanmasi gerekiyor. Biz de Yalova Belediyesi olarak bu sorumlulukla hareket ederek Adnan Menderes Mahalle’mizde bulunan trafik egitim pistimiz ile çocuklarimiza uygulamali olarak trafik kurallarini ögretiyoruz. Ilkokul seviyesindeki çocuklarimiz trafik kurallarini burada eglenerek ögreniyor” dedi.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Baskan Gürel, buradaki görevli personelleri de özverili çalismalarindan dolayi tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile