Başkan Okkalı’dan Keçiören Belediye Başkanı Ak’a Ziyaret

Başkan Okkalı’dan Keçiören Belediye Başkanı Ak’a Ziyaret

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Mehmet Okkalı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Başkan Mehmet Okkalı, son seçimde tekrar başkanlığa seçilen Mustafa Ak’ı makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Başkan Okkalı, Keçiören’in son yıllarda önemli bir değişim geçirdiğini belirterek şunları dedi:
“Belediye başkanlığı çok zor ama çok da önemli bir görev. İnsanların sadece bugününe hizmet etmiyorsunuz gelecek kuşaklara da şehirler, yollar ve tarihi miras bırakıyorsunuz. Keçiören son yıllarda gözle görülür bir dönüşüm ve değişim yaşıyor. Parklar, şelaleler, kale ve daha bir çok hizmetle ilçenin çehresi değişti. Hiç kuşkusuz bu değişimin en önemli mimarlarından biri de sizsiniz. Keçiören, gerek altyapı gerek park bahçe ve yeşil alan düzenlemeleriyle dikkat çeken bir ilçe haline geldi. Zaten halk da bu değişimin farkında olarak sizi yeniden başkan olarak seçti. Görevinizde başarılar diliyoruz.”
Okkalı, oda çalışmaları ile ilgili de başkan Ak’a bilgiler verdi. ASMMMO’nun 24 yıllık bir oda olduğunu kaydeden Okkalı, “15 bin civarında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir üyesiyle Ankara’nın en büyük ikinci odasıyız. Bir meslek odası olarak üyelerimizin sorunlarının çözülmesi, maddi olarak kalkınmaları için mücadele ederken bir sivil toplum kuruluşu olarak da şehrimiz ve ülkemiz için çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin çok önemli bir görev ifa ettiklerini kaydetti.

Başkan Ak, belediye çalışmaları hakkında Başkan Okkalı ve heyete bilgi verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile