Baskan Özlü Açiklamasi 'Gençlik Neredeyse Biz Orada Olacagiz'

Baskan Özlü Açiklamasi 'Gençlik Neredeyse Biz Orada Olacagiz'

Gençlerle bir araya gelen Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, "Gençlerimizin engin fikirleri ve önerileriyle yeni projeler üretecegiz. Spordan sanata, teknolojiden sosyal ve kültürel aktivitelere kadar gençlik neredeyse biz orada olacagiz" dedi.

Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, Genç Kocaelililer Dernegi is birligiyle Damlar Vadisi Ibrahim Gencer Millet Bahçesi’nde gençlerle bir araya geldi. Genç Kocaelililer Dernegi Baskani Sinem Uçan’in moderatörlügünde gençlerle sohbet eden Belediye Baskani Yasin Özlü, kariyer yolculugu ile ilgili bilgiler verdikten sonra Basiskele’de gençlere yönelik yapilan çalismalardan bahsetti.

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile önceki dönemde birçok projeyi gençlerle birlikte gerçeklestirdiklerini söyleyen Baskan Yasin Özlü, "Basiskele’mizde gençlere yönelik yaptigimiz çalismalar Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan tarafindan 3 kez ödüllendirildi. Tabii bizim için en büyük ödül Genc-i Âlâ çatisi altinda yaptigimiz hizmetler ile ilgili sahada gençlerden ve gençlerin ailelerinden aldigimiz olumlu dönüslerdi. Çok güzel ifadelerle karsilastik. Toplumun gerçekten çok büyük begenisini ve takdirini kazanan isler yaptigimizi gördük. Bu anlamda motivasyonumuz bir kez daha artti, enerjimize enerji katti. Bu yeni dönemimizde de gelecegimizin istikbali ve hazinesi olarak gördügümüz gençlerimize yatirimlarimiz devam edecek. Gençlerimizin engin fikirleri ve önerileriyle yeni projeler üretecegiz. Spordan sanata, teknolojiden sosyal ve kültürel aktivitelere kadar gençlik nerede ise biz orada olacagiz" dedi.

Programda sorulari da cevaplayan Baskan Özlü, daha sonra gençlerle birlikte türküler söyledi.

Basiskele Belediyesi Neset Ertas Müzik Okullari Egitmeni Bukte Saatci’nin canli performasiyla ates basinda türküler söyleyen gençler, keyifli bir aksam geçirdi. Programda gençlere çesitli ikramlarda da bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile