Başkan Tahmazoğlu'na Yazıcık Mahallesi Sakinlerinden Teşekkür

Şahinbey Belediyesi'nin, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırmak ve modern konutlar yaparak vatandaşların günlük yaşamlarını rahatlatmak amacıyla, Yazıcık Mahallesi'nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki çalışmalar devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, proje kapsamında, ekiplerin, kamulaştırılması yapılan binaların yıkımlarını gerçekleştirdiği belirtildi.

Yazıcık Mahallesi Muhtarı Kemal Yıldız, mahallelerinde ilk etapta 156 binanın yıkılacağını belirtti ve bu konuda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Yıldız, şunları kaydetti:

''Şahinbey Belediyemiz şuana kadar 101 binanın kamulaştırmasını yaptı. 52 binanın da yıkımlarını gerçekleştirdi. Yapılan yıkımları başından sonuna izliyoruz. Görüyoruz ki evlerin yüzde 90'ı yığma şekilde yapılmış ve yetersiz derece de demir kullanılmış. Eğer belediyemiz bu evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkmasaydı.

Allah esirgesin olası bir depremde bütün evler büyük oranda yerle bir olurdu. Sağ olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, ev sahiplerini mağdur etmeden kamulaştırmasını yaptı ve yıkımları gerçekleştirdi. Deprem yıkmadan Şahinbey Belediyemiz yıktı.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile