Belediye Başkanları Bitlis-mutki Karayolunda İncelemelerdu Bulundu

Belediye Başkanları Bitlis-mutki Karayolunda İncelemelerdu Bulundu

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, çalışmaların devam ettiği Bitlis-Mutki karayolunda Mutki Belediye Başkanı Vahdet Barlak ile beraber incelemelerde bulundu.

Belediye başkanları, 15 gün önce başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, yüklenici firmanın çalışmalarını üç yıl içersinde bitirmeyi hedeflediğini söyleyerek "Mutki ilçemizin yıllardır özleminle beklediği bu yol, il ve ilçe arasındaki bağları daha da güçlendirerek bölgenin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine önemli bir katkıda bulunacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Mutki-Bitlis arasında bulunan güzergahtaki çalışmalar neticesinde çoğu yerde virajlar kalmayacaktır. Başlatılan çalışmalar hükümetimizin, ilçemize ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiştir. Mutkili vatandaşlarımız bu yoldan daha fazlasını hak etmişlerdir, inşallah Mutki ilçemize yapılan yatırımların devamı gelecektir. Mutki'de yapılmaya başlanan sosyal konutlar, lise ve spor salonu ve yapılacak olan yurt binası önemli yatırımlardır" dedi.
Başlatılan çalışmaların hükümetin ilçelere ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdiğini anlatan Başkan Fehmi Alaydın sözlerini şöyle sürdürdü
"Mutkili vatandaşlarımız bu yoldan daha fazlasını hak etmişlerdir, inşallah ilçemize yapılan yatırımların devamı gelecektir. İlçemizde yapılmaya başlanan sosyal konutlar, lise ve spor salonu ve yapılacak ola yurt binası önemli yatırımlardır. Bu hizmetin yapılmasına vesile olan milletvekillerimiz Vahit Kiler ve Cemal Taşar'a ve Karayolları Bölge Müdürümüz Arif Çobanoğlu'na Bitlis ve Mutki halkı adına teşekkür ederim."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile