Birinci Sınıf Öğrencileri Başkan Yaşar'ı Ziyaret Etti

Birinci Sınıf Öğrencileri Başkan Yaşar'ı Ziyaret Etti

Batıkent’te bulunan özel bir kolejin birinci sınıf öğrencileri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı Batıkent Kültür, Ticaret ve Sanat Merkezi içinde bulunan makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü ve öğretmenleri ile birlikte yaşadıkları ilçenin belediye yönetimini tanımak için Yaşar’ı ziyaret eden minikler, Fethi amcalarının elini öptü. Bu sene yürürlüğe giren 4+4+4 yeni eğitim sistemi ile ilgili yaptıkları düzenlemeleri anlatan okul yöneticileri, Yaşar’a eğitime yönelik katkılarından dolayı teşekkür etti

Başkan Yaşar da eğitimde altyapının önemine dikkat çekerek, “Geleceğin sağlıklı toplumları kaliteli eğitim ile mümkün olur. Eğitim adına hem devlet okullarının hem de özel okulların olması gerekir. Biz, bütün okulların sorunlarıyla ilgileniyoruz ama önceliğimiz elbette devlet okullarıdır” dedi.

Yaşar, üç senedir olduğu gibi bu sene de Yenimahalle’de bulunan bütün devlet okullarının elden geçirildiğini, gerekli tadilatlar ve tamiratlarının yapıldığını sözlerine ekledi.

Başkan Fethi Yaşar, ilk kez okula başlamanın heyecanı gözlerinden okunan minikler ile sohbet ederek sorularını yanıtladı. Ödevlerini düzenli yapmaları ve öğretmenlerini iyi dinlemeleri nasihatinde bulunan Yaşar, öğretmenlerine de başarılı bir eğitim yılı diledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile