Bu Proje Gençlere Istihdam Sagliyor

Bu Proje Gençlere Istihdam Sagliyor

Basiskele’de gençlerin nitelikli eleman olarak istihdama kazandirilmasi amaciyla baslatilan "Genç Basiskele, Genç Istihdam Projesi"nde egitimler devam ediyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi’nin hibe programi çerçevesinde, Dogu Marmara Kalkinma Ajansi’nin destegiyle hazirlanan Basiskele Belediyesi’nin projesi "Genç Basiskele, Genç Istihdam" kapsaminda resmi islemlerde ticari belgelerin düzenlenmesi, gelistirme ve uyum egitimi kursu egitimleri basladi.

Basiskele Kariyer ve Istihdam Merkezi (BASKIM) koordinesinde Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi’nde verilen kursa, muhasebe alaninda kaydi bulunan 17 genç katilim gösteriyor. Haftada 4 gün verilen kurs 3 hafta sürecek. Toplamda 64 egitim saatini basariyla tamamlayan kursiyerler, MEB onayli sertifikalarini alacak.

Sosyal girisimcilik ve sosyal sorumluluk bilinciyle hazirlanan Genç Basiskele Genç Istihdam Projesi kapsaminda Basiskele sinirlari içerisindeki firma ve isletmelerin ihtiyaçlariyla uyumlu olarak bu firmalarin nitelikli eleman ihtiyaçlarinin giderilmesi ve verilecek uygulamali atölye egitimleriyle nitelik kazandirilan gençlerin istihdama kazandirilmasi saglaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile