Budak’tan Kızılay’ın Kurban Kampanyasına Destek

Budak’tan Kızılay’ın Kurban Kampanyasına Destek

Türk Kızılayı Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak’ı makamında ziyaret ederek, Kızılay’ın “Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası” hakkında bilgiler verdi.


“Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganı ile başlatılan kampanya sayesinde ihtiyaç sahiplerine sadece Kurban Bayramı’nda değil, yıl boyu ulaşabileceklerini belirten Nizam, “Kurban’da Kızılay Modeli”nin bu yıl da titizlikle uygulanacağını söyledi.

Kampanyanın bir bağış kampanyası olmadığını özellikle vurgulayan Nizam, “Vatandaşlarımızın bize vekaleti üzerine özenle seçilen Kurbanlıklar, Et ve Süt Kurumu’nun modern kombinalarında veteriner, din görevlisi ve noter gözetiminde kesilmektedir. Elde edilen etler Kurum tarafından işlenerek kavurma ve kıyma olarak konserve haline getirilerek uygun koşullarda saklanıp, Türk Kızılayı Şubeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır” dedi.

Kurban kesiminin ardından vekalet sahibi vatandaşlara bir teşekkür mektubu ve bir kutu kavurma konservesi gönderildiğini belirten Nizam, “Bu yıl kurban bedeli 575 lira olarak belirlendi. Vatandaşlarımız Bankalardaki Kızılay hesaplarına, Türk Kızılayı Şubelerine, PTT şubelerindeki Kızılay Posta Çeki Hesabına, 168 ücretsiz çağrı merkezini ve www.kızılay.org.com.tr internet adresimizi kullanarak vekaletlerini verebilirler. Ayrıca vekalet sahipleri 4 taksit imkanından yararlanabileceklerdir” diye konuştu.

Kızılay’ın her türlü felakette dünyanın her tarafında şefkatli yardım elini uzattığını belirten ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, son yıllarda Kızılay’ın kurban kesim kampanyası ile de öne çıktığını ve bu önemli kurumun bu işi de layığı ile yerine getireceğine dair şüphe duymadığını kaydetti.

Türk Kızılayı Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam, kurban vekaleti vererek kampanyaya katılan ATSO Başkanı Budak’a, kurban vekaleti veren bağışçılara gönderilen konserve kavurma numunesi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile