Alt yapi çalismalari sonrasinda yollarin kentsel tasarima uygun olusturulmasi, yaya kaldirimlari, isiklandirma ve daha fazlasi için Bursa Büyüksehir Belediyesi ile isbirligi yapilacak. Modern bir alt yapiya kavusacak olan ilçe, üst yapi düzenlemeleriyle de yepyeni bir görünüme bürünecek.
Emet Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ve Park Bahçeler Amirligi ekipleri, Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin teknik ekipleriyle bir araya gelerek projelendirme asamalarini istisare ettiler. Iki belediye, ortaklasa bir çalisma içerisine girerek, ilçenin yeniden imari için kollari sivadi.
Adim adim bir sehrin yeniden dogusuna sahit olduklarini söyleyen Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, “ Allah’in izniyle çalismalarimiz asama asama ilerliyor. Belki bu süreçte bir takim sikintilar yasaniyor, farkindayiz, ama her sey halkimizin daha huzurlu modern bir ilçede yasamasi için. Hep birlikte bu sikintilar sona erdiginde özledigimiz Gazi Emet’imize kavusacagiz. Üst yapi projeleri çerçevesinde yaya kaldirimlari, isiklandirma, fidan dikimleri, parke tasi dösemeleri ve ortak yasam alanlari olusturulmasi gibi çok yönlü çalismalar planlaniyor. Yeni yollarin kentsel tasarima uygun bir sekilde olusturulmasi için gerekli çalismalar da baslatilmis durumda. Bursa Büyüksehir Belediyesinin teknik ekipleri, Emet ilçemizde sahada incelemeler yaparak, teknik bilgi alisverisi gerçeklestirdi. Bu isbirligi, Gazi Emet’imizin yeniden imari için büyük bir adim olarak görüyorum. Bizlere her zaman destek veren Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Ali Nur Aktas ve ekibine tesekkür ediyorum” diye konustu.
Bursa Büyüksehir Belediyesinden Emet'teki Üst Yapi Çalismalarina Destek
Kütahya’nin Emet ilçesinde devam eden alt yapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan, Bursa Büyüksehir Belediyesi ile isbirliginde üst yapi çalismalarina baslanacagi bildirildi.



















