BUSKI Faaliyetlerine Meclis Onayi

BUSKI Faaliyetlerine Meclis Onayi

Bursa Büyüksehir Belediyesi mayis ayi Meclis Toplantisi’nda görüsülen BUSKI’nin 2023 mali yili faaliyet raporu ve 2023 mali yili bütçe kesin hesabi, oy birligiyle kabul edildi.

Büyüksehir Belediyesi Meclis Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen BUSKI Genel Kurulu’nda, Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Büyüksehir Belediyesi bürokratlari, meclis üyeleri ve BUSKI yöneticileri hazir bulundu. BUSKI’nin 2023 yili faaliyetlerinin ayrintilariyla gündeme geldigi Genel Kurul Toplantisi’nda, BUSKI yönetim kurulu denetçiler raporu, 2023 Mali yili bütçe kesin hesabi raporu ve 2023 yili faaliyet raporu görüsüldü. Ilçelerde baslatilan altyapi seferberligi çerçevesinde birçok ilçenin altyapi aginin yenilendigine dikkat çekildi. Ayrica Bursa’nin vizyon projelerinden olan Çinarcik Baraji suyunun Bursa’ya getirilmesine iliskin imalatlara baslanildigi dile getirildi.

“Bursa’da su çesmeden içilir”

Meclis toplantisinda konusan Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, “Vatandaslarimizin hiç süphesi olmasin ki su Bursa’da çesmeden içilir. BUSKI ekiplerimiz hâlihazirda saglikli ve içilebilir içme suyunu sehrimize ulastirmaktadir. Bundan sonra da Dünya Saglik Örgütü standartlarinda hatta daha da kaliteli içme suyunu halkimizla bulusturacaklardir. Inaniyorum ki su Bursa’da çesmeden içilmeye devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile