Büyükşehir Belediyesi 43 İtfaiye Eri Alacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu`na tabi olarak istihdam edilmek üzere 43 itfaiye eri alacak.



Belediyeden yapılan açıklamada, başvurular 17 Kasım 2011 günü saat 08.30`da başlayıp 18 Kasım saat 17.00`de sona erecek. Adaylar başvurularını, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı adresine şahsen yapacak. Posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. İtfaiye eri giriş sınavı, dayanıklılık testi ve sözlü mülakat olarak iki aşamada yapılacak. Sözlü mülakat sınavı 6-7 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Başvuru için aranan şartlar şöyle: Önlisans mezunları ve lisans mezunları için 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)`na girmiş olmak.

Sınavın yapılacağı 6 Aralık 2011 tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak ve erkeklerde en az 1 metre 67 santimetre, kadınlarda en az 1 metre 60 santimetre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg`dan fazla fark olmaması.

İtfaiye eri alımı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin www.sakarya.bel.tr internet adresine bakabilirler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile