Büyüksehir Belediyesinin Müzisyenlere Destegi Devam Ediyor

Büyüksehir Belediyesinin Müzisyenlere Destegi Devam Ediyor

İçel Büyüksehir Belediyesinin yerel müzisyenlere destek vermek amaciyla düzenledigi sosyal mesafeli konserler, Halkkent Mahallesinde kurulan sahne ile 4 noktaya ulasti. Düzenlenen konserler sayesinde müzisyenler pandeminin ekonomik yükünü biraz olsun atma firsati bulurken, vatandaslar da keyifli zaman geçiriyor.

İçel Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesinin düzenledigi sosyal mesafeli konserler devam ediyor. Pandemi döneminde oldukça zor günler geçiren müzisyenlere destek olmak amaciyla baslatilan konser etkinlikleri Halkkent’te de kurulan sahne ile 4 noktaya tasindi. Marina Akustik Sahne, Atatürk Parki Park Kafe yani, İçel Büyüksehir Belediyesi Bakkal Kafe yanina ek olarak Toroslar Halkkent Turgut Özal Bulvari Devlet Parkina kurulan sahneler sayesinde Toroslar’dan da müzik sesleri yükseldi. Halkkent’te kurulan sahnede ilk olarak Grup Sibemol, Grup Divane ve Fasil 33 performanslarini sergiledi.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarina uygun bir sekilde düzenlenen konserler sayesinde müzisyenler pandeminin getirdigi ekonomik zorlugu bir nebze de olsa atarken, vatandaslar da keyifli vakit geçiriyor.

Konserler devam edecek, müzisyenlere destek sürecek

Bugün Marina Akustik Sahnede saat 17.00’de Zaferenofficial, 18.30’da Grup Balaban, 20.00’de AG Band, Büyüksehir Belediyesi Bakkal Kafe yaninda 17.00’de Grup Arpej, 18.30’da Esrarengiz ve 20.00’de Sanat Sokagi sahne alacak.

88Atatürk Parki Park Kafe yaninda kurulacak sahnede saat 16.30’da Grup Mango, 18.00’de Grup Flash, 19.30’da Grup Safak, Halkkent Turgut Özal Bulvari üzeri Devlet Parkina kurulacak sahnede 16.30’da Kirik Sazlar, 18.00’de Günes Korosu, 19.30’da Demir & Orkestrasi sarkilarini seslendirecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile