Büyüksehir E38'den Anneler Günü'nde Annelere Özel Indirim

Büyüksehir E38'den Anneler Günü'nde Annelere Özel Indirim

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S.’nin (KAYMEK) online satis platformu e38’den Anneler Günü’nde annelere özel indirim müjdesi verildi. E38, kendi marka ürünlerinde yüzde 12 + sepette yüzde 5 indirim yaptigini duyurdu.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, e-ihracat basligi altinda yer alan satis platformu sitesi ile 2019 yili sonunda www.e38.com.tr olarak faaliyetlerine basladi.

KAYMEK A.S. birimlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdüren e-38 e-ticaret platformunda ev tekstili, dekorasyon, hediyelik esya, giyim ve taki kategorilerinde binlerce ürünü (eseri) alicisiyla bulusturuyor. Yenilenen ara yüzü ve 2 farkli yabanci dil seçenegi ile yaklasik 200 ülkeye el emegi eserleri pazarlayan ve geleneksel el sanatlarini dünyaya tanitarak üretim ve istihdama katki sunan e38, anneleri de yalniz birakmadi.

Büyüksehir KAYMEK olarak online satis platformu olan e38’de Anneler Günü kampanyasi baslatilirken, ‘en kiymetlilerimiz için ne yapsak az’ ifadesinde bulunuldu. Anneler Günü münasebeti ile kendi marka ürünlerinde yüzde 12 + sepette yüzde 5 indirim sunan e38, ‘Bir Alisveristen Daha Fazlasi’ mottosu ile hizmetlerini sürdürürken, onlarca el sanati üreticisi ile yüzlerce ürünü güvenle müsterilerine teslim ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile