Çayırova Kent Konseyinden Başkan Akbaş’A Ziyaret

Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz ve yürütme kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a Çayırova Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Yunus Ergüz, Çayırova’da kurulan kent konseyinin ilçeye faydalı olacağını belirtti. Kent Konseyinin güzel bir şekilde yürümesi için bir oluşum yapmaya çalıştıklarını ifade eden Ergüz, “Gerçekten yürütme kuruluna gönüllü çalışabilecek arkadaşlarımızın girmesi yönünde çok büyük çaba harcadık. İstedik ki gerçekten kent konseyi olsun, her türlü düşünceden, sivil toplum kuruluşundan, etnik kökenden arkadaşlarımız bunun içerisinde olsun dedik ve bunu ciddi bir şekilde başardık” diye konuştu. Ayrıca Çayırova’nın geleceği için önemli projeler üreteceklerini de belirten Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz, Çayırova’nın her bir noktasında ayrı bir güzelliğin olduğunu ve bu güzelliklerin yapılacak projelerle ön plana çıkacağını söyledi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, kent konseylerinin birer hizmet noktası aracılığı yaptığına dikkat çekti. Kent konseyleri ile birlikte yapılan çalışmaların tamamında başarılara ulaşıldığını aktaran Akbaş, Çayırova’nın geleceğine ve bugünkü konumuna katkı sunacak projeleri belediye olarak da ürettiklerini ve kent konseyi ile birlikte yapılacak olan projeleri de imkânlar doğrultusunda hayata geçirebileceklerini söyledi. Kent konseyinin çalışmalarını ön planda tutacaklarını vurgulayan Akbaş, kent konseyinin projelerini beklediklerini ve Çayırova’yı yaşanabilir bir kent olma yolunda değiştirmeye kararlı olduklarını belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile