CHP Balıkesir Milletvekili Akova Terör Saldırılarını Kınadı

CHP Balıkesir Milletvekili Akova Terör Saldırılarını Kınadı

Balıkesir Milletvekili Nedret Akova, terör saldırılarını kınayarak, terörün bedelini masumların ödediğini söyledi.

Bayramların birlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, barış ve huzuru temsil ettiğini belirten Balıkesir Milletvekili Nedret Akova, yaşanan terör olaylarına sert tepki göstererek, “Bu bayram yüreğimizde hüzün vardı” dedi.

“Gönüllerden gönüllere kurulan köprüler olan bayramların sevinç ve coşku ile kutlandığını ancak geçtiğimiz Ramazan Bayramında ulus olarak yüreklerimizde hüzün olduğunu kaydeden Akova, “Terör bayramda Gaziantep’de masum vatandaşlarımızı hedef aldı. Asker-sivil, kadın-erkek, büyük-küçük ayrımı yapmayan teröristler, barış ve huzurun simgesi olan bayramımıza gölge düşürdü. Bayram sevinci yaşanması gerekirken, birçok ailenin ocağına ateş düştü, ülkemiz yas içinde. İktidarın teröristle masaya oturmasının bedelini masum vatandaş en ağır biçimde ödüyor. Teröristle anlaşma olmayacağını ve terörün ne olursa olsun sindirme, korkutma, huzur bozma amacından vazgeçmeyeceğini iktidarın artık anlaması lazım. Teröriste asla ödün verilmemeli ve teröre teslim olunmamalıdır. Bütün siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri ile birlikte ortak bir tavır almalıyız. Teröre kurban verdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına, sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Akova, Şırnak’ın Uludere İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 asker ile 1 korucunun şehit edilmesinin acıyı daha da büyüttüğünü sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile