Chp’li Seçer: “kavgalı Eve Kız Vermezler”

Chp’li Seçer: “kavgalı Eve Kız Vermezler”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İçel Milletvekili Vahap Seçer, CHP tabanının iç çekişmelerden rahatsızlığını dile getirerek, “Kavgalı eve kız vermezler” dedi.

Erdemli ilçesinde partisinin ilçe danışma kurulu toplantısına katılan Seçer, gündeme dair değerlendirmede bulundu. Cilvegözü Sınır Kapısı’ndaki saldırıya işaret ederek yaşananların tesadüfi olmadığını söyleyen Seçer, “Geçtiğimiz günlerde Cilvegözü sınır kapısında bir bomba patladı. Hangi ülke, hangi ırka, hangi dine mensup olursa olsun, terör hedef tanımıyor, terörün adresi olmuyor. Terör eyleminin gerçekleştiği yerde hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun, bunun ayrımı olmadan orada insanlar can verebiliyor. 13 insan öldü, 4’ü kendi vatandaşımızdı. Onlarca insan yaralandı. Elbetteki bu gelişmeler tesadüfi gelişmeler değil. Bugünün ağır babaları kağıdı kalemi yine ellerine aldılar ve bölgeyi tekrar dizayn etmek istiyorlar” dedi.

Parti tabanının iç çekişmelerden son derece mustarip olduklarını kendilerinin de dile getirdiğine değinen Seçer, “Birtakım nüanslarla birbirinden çok ufak farklarla görüş ayrılığı içerisinde olan siyasetçilerin, milletvekillerinin basın önünde, kamuoyu önünde bazı tartışma ortamları açarak, bu tartışma ortamını alevlendirerek, tartışma ortamını büyüterek AKP’nin değirmenine su taşımasından son derece rahatsızım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutuklu 2 milletvekilinin dışında 133 milletvekili var. Her birimizin düşünceleri tornadan çıkmış misali aynı olması düşünülemez. Ama bizim ortak bir noktamız var, hepimiz Cumhuriyet Halk Partiliyiz” diye konuştu.

Değişen dünyanın koşullarına göre siyasi, toplumsal ve sosyal gelişmeler karşısında farklı düşüncelerin olabileceğini, ancak bunları parti içinde dile getirmenin daha uygun olacağını anlatan Seçer, “Kavgalı eve kız vermezler. Vatandaşlarımız da kavgalı siyasi kurumlara, siyasi partilere oy vermiyor. Onun için vatandaşımıza karşı Cumhuriyet Halk Partisi huzurlu bir partidir, barış içerisinde siyasi birikimi olan kadroların bir arada olduğu bir partidir, imajını topluma vermek durumundayız” dedi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, CHP Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz ile İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Güner de birer konuşma yaptı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile