CHP lideri Kılıçdaroğlu, haftasonu Karadeniz Bölgesi'nde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta sonu Karadeniz'e yönelik Trabzon ve Giresun illerine bir ziyaret gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu'nun gezi

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta sonu Karadeniz ' e yönelik Trabzon ve Giresun illerine bir ziyaret gerçekleştirecek . Kılıçdaroğlu ' nun gezisine CHP Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay , Prof . Dr Haluk Koç ve Nevin Gaye Erbatur ile CHP Genel Saymanı Faik Öztrak ve CHP MYK Üyesi Ali Koçal ' da katılacak .

Kılıçdaroğlu , önümüzdeki günlerde ise ilk yurt dışı gezisini KKTC ' ye yapmaya hazırlanıyor . Görevinin ilk ayında yoğun bir yurtiçi gezi programı sürdüren Kılıçdaroğlu , Temmuz ayında da yollarda olacak . CHP lideri , önümüzdeki günlerde Balıkesir , Eskişehir , Bilecik , Bursa Yalova ve Kahramanmaraş ' ı ziyaret edecek .

Genel Başkan seçildikten sonra yurt gezilerine ağırlık veren CHP lideri Kılıçdaroğlu , Temmuz ayında ilk yurt dışı gezisini yapacak . İlk ziyaret için cumhurbaşkanlarının geleneksel olarak ' ilk yurt dışı ziyaret noktası ' olan KKTC ' yi seçen Kılıçdaroğlu , 20 Temmuz ' daki Kıbrıs Harekatı ' nın yıl dönümü törenleri için bu ülkede olacak . Kılıçdaroğlu ' nun KKTC ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve üst düzey yetkililerle bir araya gelmesi bekleniyor .

Kemal Kılıçdaroğlu ' nun Temmuz ayındaki yurtiçi programı da yoğun . Görevinin ilk ayında 10 ' u aşkın il ve 30 ' u aşkın ilçeye giderek halka seslenen CHP lideri , bu hafta sonu Trabzon ve Giresun ' da olacak . Kılıçdaroğlu , 10 Temmuz ' da İzmir üzerinden sahil ilçelerini ziyaret ederek Balıkesir ' e gidecek . 16-19 Temmuz tarihleri arasında da Ankara ' dan yola çıkarak , Eskişehir , Bilecik , Bursa ve Yalova illerinde halkla bir araya gelecek . Kılıçdaroğlu , 30 Temmuz ' da ise Kahramanmaraş ' ta olacak .

Bir yandan yurt gezilerini sürdüren Kılıçdaroğlu , diğer yandan da örgüt çalışmalarına da ağırlık verecek . Kılıçdaroğlu , 8 -9 Temmuz tarihlerinde il başkanları ve partili belediye başkanları ile genel merkezde toplantı yapacak . Kılıçdaroğlu ' nun toplantıda örgüte halkla yakın ilişki kurmaları , CHP ' nin politikalarını halka iyi anlatmaları ve seçimler için hazırlığa başlamaları gibi önerilerde bulunması bekleniyor .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile