Çiçekçi Kiligindaki Uyusturucu Sevkiyatina Bursa Polisi 'Dur' Dedi

Çiçekçi Kiligindaki Uyusturucu Sevkiyatina Bursa Polisi 'Dur' Dedi

Bursa Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, binlerce genci zehirleyecek bonzainin hammaddesi olan 2.5 kilogram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirdi. Uyusturucu tacirlerinin dikkat çekmemek için çiçekçi kiliginda hafif ticari araçla sevkiyat yaptiklari belirlendi. Çiçeklerin bulundugu araçta narkotik köpegi Rona zehirleri bulmayi basardi. Ele geçirilen hammaddenin Bursa tarihinde en yüklü operasyon oldugu ve hammadde ile 40 kati yani 100 kilogram bonzai üretimi yapilabilecegi ögrenildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, süpheli N.Ç. isimli sahsin uyusturucu ticareti yaptigini tespit etti. Cumhuriyet Bassavciligi’ndan alinan izin ve teknik takibin ardindan harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, N.Ç.’nin üzerinde, evinde ve aracinda yaptiklari aramalar neticesinde 2 kilo 500 gram ‘sentetik kannabinoid’ ismiyle tabir edilen ve halk arasinda bonzai adi verilen uyusturucu maddenin ham halini ele geçirdi.

Çiçekçi kiliginda sevkiyat yapan zanlinin kullandigi araçtaki uyusturuculari narkotik polis köpegi Rona buldu. Yakalanan ham maddeden, en az 40 kati kadar bonzai üretilebilecegi ögrenildi.

28 yasindaki N.Ç. emniyetteki ifadesinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile