Çıkmaz Açıklaması ''Bayram Sevincimiz Kalıcı Olsun''

Çıkmaz Açıklaması ''Bayram Sevincimiz Kalıcı Olsun''

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın bütün insanlara huzur, barış, refah ve güzellikler getirmesini dilediğini söyledi.

İslam aleminin on bir ayın sultanı Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşadığını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, bayram sevinçlerinin kalıcı olmasını dileyerek “Bayramlar sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşlik gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna günlerdir. Bayram sevinçlerimizin kalıcı olması dileğiyle bütün İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını kutlarım” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla Ramazan bayramını buruk bir şekilde kutladıklarını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, “Bugün ne yazık ki, başta İslam coğrafyası olmak üzere dünyanın bir çok yerinde savaşlar, sürgünler ve zulümler yaşanıyor. Milyonlarca insan evlerini, yurtlarını terk etmek zorunda kalıyor. Kadınlar çocuklar, masum insanlar göz göre göre hayatlarını kaybediyor. Adeta dünya bir kan gölüne dönüyor. Ülkemizde de, terör karanlık yüzünü sık sık gösteriyor. En son havaalanına yapılan hain saldırıda onlarca insanımızı kaybettik. Dünyadaki ve ülkemizdeki bu olumsuz manzaralar bayram sevincimizin tam anlamı ile yaşanmasına engel oluyor. Türk milleti olarak böylesine kritik bir ortamda birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek teröre karşı en güzel cevabı verirken, yardımlaşma ve dayanışma duygularının iyice arttığı bayramların da bu birlik ve beraberliğimize, kardeşçe bir arada yaşama isteğimize katkı sunmasını sağlamalıyız. Bayram sevincini tam olarak yaşayacağımız günlerin özlemi ile, başta Suriye ve Filistin olmak üzere tüm dünyada savaşların son bulmasını, akan gözyaşlarının dinmesini diliyorum ve bütün inananların mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile