Izmit Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü ile Izmit Kent Konseyi ortakliginda farkli mahallelerde faaliyetlerine devam eden Çocuk Ödül Market subelerine bir yenisi daha eklendi. Akmese Mahalle Konagi’nda 7’nci subesi açilan Çocuk Ödül Market’in açilisina Izmit Belediye Baskan Yardimcisi Ünal Özmural, Izmit Kent Konseyi Baskani Hüseyin Erol, Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürü Havva Açikgöz, mahalle muhtarlari ve çok sayida ögrenci katildi.
Açilista konusan Izmit Belediye Baskan Yardimcisi Ünal Özmural, "Biriktirdiginiz atiklari burada bulunan Çocuk Ödül Market’e getirerek geri dönüsüme kazandirmis olacaksiniz. Çocuklarla birlikte yaptigimiz bu çalismalar gerçekten çok kiymetli. Hiçbir sey çöp degildir. Atiklari geri dönüstürerek hep beraber çevreye katki sunacagiz" ifadelerini kullandi.
Çocuk Ödül Market 7'Nci Subesi Akmese'de Açildi
Izmit Belediyesi ve Izmit Kent Konseyi tarafindan çocuklari geri dönüsüme tesvik etmek amaciyla hayata geçirilen Çocuk Ödül Market’in 7’nci subesi Akmese’de açildi.



















