Çorum'da Minikler Fideleri Toprakla Bulusturdu

Çorum'da Minikler Fideleri Toprakla Bulusturdu

Çorum Belediyesi tarafindan olusturulan “Minik Eller Hobi Bahçesi” çocuklarla senlendi. Minik ögrenciler, Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’la birlikte fide dikti.

Çorum Belediyesi’nin miniklere dogayla bulusma imkani sunan "Minik eller hobi bahçesinde bu yilin ilk fideleri toprakla bulustu. Bekir Aksoy Ilkokulu ögrencileri, Çomar Baraji bölgesindeki Lavanta Bahçesi yaninda olusturulan hobi bahçesine domates, biber ve salatalik fidesi dikerek dogayla iç içe keyifli bir gün geçirdi. Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin da miniklerle birlikte fide dikimine katildi.

Çocuklarimizin dogayla iç içe, toprakla hasir nesir olmalarini ve kendi gidalarini üretmenin keyfini yasamalarini istediklerini aktaran Belediye Baskani Asgin, " Minik eller hobi bahçesi bu amaçla olusturdugumuz bir proje. Bu projede çocuklarimiza dogayi sevmeyi, çevreye saygili olmayi ve sorumluluk bilincini asilamayi amaçliyoruz. Bugün burada dikilen her fide, gelecege atilmis bir adimdir. Bu fideler ile birlikte miniklerimiz, hem dogayla iç içe vakit geçiriyor hem de kendi gidalarini üretmenin keyfini yasiyor. Bu projenin çocuklarimizin bilinçli bireyler olarak yetismelerine katkida bulunacagina inaniyoruz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile