Daha Temiz Bir Kocasinan Için Temizlik Seferberligi Sürüyor

Daha Temiz Bir Kocasinan Için Temizlik Seferberligi Sürüyor

Kocasinan Belediyesi, vatandaslarin daha temiz bir ortamda yasamasi için mesai mefhumu gözetmeksizin modern araçlarla mahalle mahalle temizlik yaparak, hijyenik ortam sunuyor. ‘Temizlik imandandir’ anlayisiyla daha yasanabilir bir çevre için birçok projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, temizlikte ilçe belediye ölçeginde Türkiye’nin en modern filosunu kurduklarini ve vatandaslara temiz bir çevre sunduklarini belirtti.

Farkli ve modern araçlarla Kayserililere daha iyi ve kaliteli hizmet verdiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, ‘Temizlik Imandandir’ anlayisiyla çalistiklarini ifade ederek, “Kocasinan’imizi, görünümüyle ve havasiyla daha yasanabilir bir ilçe konumuna getirmek için yogun gayret sarf ediyoruz. Hemsehrilerim, her seyin en iyisine layiktir. Bu dogrultuda gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ediyoruz. Kocasinan’in dört bir yaninda hummali bir sekilde temizlik seferberligimiz sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha saglikli bir toplum için gösterdigimiz titiz gayreti daha da artirarak sürdürüyoruz. Hemsehrilerimin hayatini daha da kolaylastirmak ve çevrelerini daha temiz bulabilmeleri için her daim yanlarinda ve hizmetindeyiz” diye konustu.

Her gün bir mahallede temizlik çalismasi gerçeklestiren Kocasinan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçe genelinde rutin temizlik islerinin yani sira yaz çalismalari kapsaminda da cadde ve sokaklar basta olmak üzere parklar, apartman ve sitelerin önünde büyük bir titizlikle temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Arasözler, süpürgeler, kaldirim süpürme araci, yol süpürme araci, geri dönüsüm toplama araci, kaldirim yikama araci, damperli kamyonlar, konteynir yikama araci, Türkiye’de ilk olan ikili toplama sistemli araci, mobil yikama araçlari gibi temizlik araçlari ve personelle Kocasinan piril piril oluyor. Ekipler sadece cadde, sokak ve kaldirimlarin temizligi ile kalmayip, bos arazilerdeki hafriyatlari da temizleyerek mahalleleri güzel bir görünüme kavusturuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile