Demirciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odasın'dan Sesob'a Ziyaret

Demirciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odasın'dan Sesob'a Ziyaret

Demirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Koç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

  Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Demirciler Esnaf Odası Başkanı Harun Koç , oda üyelerine hizmet etmek için genç bir ekip olarak göreve geldiklerini belirterek , " Üst kuruluş olan Esnaf Odaları Birliği ile uyum içerisinde çalışacağız ve esnafın sorunlarının çözümü noktasında ortak hareket edeceğiz " dedi .
SESOB Başkanı Beşir Köksal ' ın güzel hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Koç , " Özellikle Sivas esnafına kazandırdığı hizmet binasından dolayı teşekkür ediyorum . Başkanımızın tecrübelerinden faydalanarak üyelerimize daha güzel hizmetlerde bulunacağız ve her zaman başkanımızın yanında yer alacağız " diye konuştu .
SESOB Başkanı Beşir Köksal ise , ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti .
Teşkilat olarak bir aile olduklarını ifade eden Köksal , " Tüm odaların yönetim kurulu üyeleri ile uyum içerisinde çalışıyoruz . Seçimi tamamlanan odaları tek tek ziyaret ederek görevlerinde başarılar dileyerek , yardımlarda bulunacağımıza söz veriyoruz . Demirciler Esnaf Odası yönetimine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum . Birlik olarak her zaman esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözümü noktasında oda başkanlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız . Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile