Denizcilik MYO'ya Ekipman Ve Malzeme Destegi

Denizcilik MYO'ya Ekipman Ve Malzeme Destegi

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik ve Denizcilik MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkas’in Deniz Kuvvetleri Komutani Oramiral Adnan Özbal’a ziyaretinin ardindan Özbal’in talimatlari dogrultusunda hibe edilen ve ögrencilerin egitiminde kullanilacak ekipmanlar Denizcilik MYO’ya ulasti.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkas, kisa süre önce Deniz Kuvvetleri Komutani Oramiral Adnan Özbal’i ziyaret ederek Denizcilik MYO’nun hedeflerini anlatmis, denizcilik sektörünün yönü ve olasi is birliklerine yönelik görüs alinarak uygulamali egitime destek talebinde bulunulmustu. Ziyaretin ardindan Oramiral Adnan Özbal’in talimatlari dogrultusunda Gölcük’te bulunan Deniz Ikmal Merkezi Komutanligi koordinesinde Denizcilik MYO ögrencilerinin egitimlerinde kullanilmak üzere birçok malzeme ve ekipman hibesi yapildi. Malzemelerin teslimatina iliskin protokol Deniz Ikmal Merkezi Komutani Albay Aycan Özcan ile Denizcilik MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkas arasinda imzalandi.

Deniz Kuvvetleri Komutani Oramiral Adnan Özbal’in talimatiyla çok sayida malzeme ve ekipmanin bünyelerine kazandirildigini belirten Denizcilik MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkas, “Bu ekipman ve sistemler oldukça yüksek maliyetli. Deniz Kuvvetleri Komutanimizin samimi yaklasimi ve bizlere destek için ilgili talimatlari vermesi, gelistirilebilecek is birliklerine olan inanci bizleri çok mutlu etti. Kendilerine mütesekkiriz. Biz de bu ekipman ve malzemelerden özellikle uygulamali derslerimizde yogun fayda saglayacagimizi düsünüyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile