Denizli Belediyesi 500 Bin Fidanı Toprakla Buluşturuyor

Denizli Belediyesi 500 Bin Fidanı Toprakla Buluşturuyor

Denizli Belediyesi ilk öğretim, orta öğretim ve lise öğrencilerinin de katkılarıyla ağaç dikim sezonunda 500 bin fidanı toprakla buluşturacak.

Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, her yıl düzenlediği ağaçlandırma çalışmalarına bu yıl da devam ediyor. Toprağa cemrenin düşmesiyle birlikte bu yılki fidan dikim sezonu da başladı.

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Gürlek köyündeki fidan dikimine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Şamil Çınar, Nilgün Ök, Mustafa Gökoğlan ve binlerce öğrenci katıldı

Dikilen fidanlar sayesinde bölgenin yeşil bir hale geleceğini belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu yıl 500 bin ağaç dikeceğiz. Merkezde yaşayan her kişi başına 1 ağaç dikeceğiz. Böylece herkesin bir ağacı olacak. Her yıl bu ağaçlandırma ve çevreye duyarlılık artacak. Bu ağaçlar sizlerle birlikte büyüyecek. Siz büyüyeceksiniz ağaçlarımız da büyüyecek. Sizler gelecekte daha sağlıklı ortamda olacaksınız. İnşallah gelecekte daha sağlıklı ortamda güzel yetişmiş kendine güvenen ülkesini seven siz gençlerle birlikte Denizlimiz daha ileriye gidecek ve sizlerle daha ileriye birlikte koşacağız. Biz sizleri seviyoruz ülkemizi seviyoruz” dedi.

Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri kapsamında binlerce fidanın toprakta can bulacağını kaydederek, “500 bin fidanı toprakla buluşturan Belediye Başkanımız Osman Zolan ve ekibine teşekkür ediyorum. Tek bir fidan ne olacak demeyin. Tek bir insan dünyayı değiştirir. Bir fidan bir ağaç olur nasıl bir insan tarih değiştiriyorsa bir ağaçta insan hayatında çok şeyi değiştirebilir” dedi.

Başkan Zolan öğrencilerle birlikte fidan dikerek, can suyu verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile