Devlet Tiyatrolari Genel Müdürü Karadagli Açiklamasi 'Van Bu Sezonu Çok Iyi Geçirdi'

Devlet Tiyatrolari Genel Müdürü Karadagli Açiklamasi 'Van Bu Sezonu Çok Iyi Geçirdi'

Devlet Tiyatrolari Genel Müdürü Tamer Karadagli, Van’da düzenlenen ’Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatrolari Senligi’nin yüzde 108 doluluk oraniyla çok iyi geçtigini söyledi.

Devlet Tiyatrolari Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen "Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatrolari Senligi"nin 21’incisi, Van Devlet Tiyatrosunun ev sahipliginde basladi.

Senlik programina katilmak üzere Van’a gelen ve Van Devlet Tiyatrosunda sanatçilarla bulusan Genel Müdür Karadagli, daha sonra gazetecilere açiklamalarda bulundu.

“Inanilmaz bir renklilikte geçiyor”

Van’i sehir olarak çok sevdigini belirten Devlet Tiyatrolari Genel Müdürü Tamer Karadagli, göreve geldiginden bu yana Van’a gelmedigini söyledi.

Genel Müdür Karadagli, “Burada çok önemli bir aktivite var. Bu yil 21’incisi düzenlenen Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatrolari Senligi inanilmaz bir renklilikte geçiyor. Özellikle bu sene daha da çok izleyici, daha çok katilim saglamis durumdayiz. Van bu sezonu çok iyi geçirdi. Normalde 50-60 bin seyirci bandinda giderken, bu sene 90 binlerde ve yüzde 108 doluluk oraniyla devam ediyor. Çok mutluyuz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile