Devletin Hibe Sagladigi Elma Ve Armut Bahçesine Droneli Denetim

Devletin Hibe Sagladigi Elma Ve Armut Bahçesine Droneli Denetim

Tarim ve Orman Bakanligindan hibe almaya hak kazanan projeler tek tek denetleniyor. Tekirdag’in Ergene ilçesindeki elma ve armut bahçesinde yapimi tamamlanmak üzere olan damla sulama insa çalismalari drone ile denetlendi.

Tarim ve Orman Bakanliginca 2021 yilinda baslatilan, Kirsal Kalkinma Yatirimlarinin Desteklenmesi Programi (K.K.Y.D.P.) 16. Etap Bireysel Sulama Hibe Destekleri kapsaminda, hibe destegi almaya hak kazanmis olan projelerin kontrolleri yapiliyor.

Hibe destegi almaya hak kazanmis olan Tekirdag’in Ergene ilçesine bagli Pasaköy Mahallesi’ndeki elma ve armut bahçesinde yapimi tamamlanmak üzere olan damla sulama insa çalismalari Tekirdag Tarim ve Orman Il Müdürlügü teknik personellerince arazide kontrol çalismalari yapildi. Drone destekli kontrol çalismalarinda arazinin dört bir yani denetlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile