Didim'de Misafir Edilen Depremzede Çocuklara Esofman Destegi

Didim'de Misafir Edilen Depremzede Çocuklara Esofman Destegi

Kahramanmaras merkezli depremlerin en çok etkiledigi çocuklar için Aydin’in Didim ilçesinde Halk Egitim Merkezi kursiyerleri 5 ila 10 yas arasinda çocuklar için esofman ve pijama üretimine basladi.



Kahramanmaras depremlerinin yaralarinin sarilmasi noktasinda ülke genelinde yardimlasma seferberligi her geçen gün büyürken, Aydin’in Didim ilçesinde Halk Egitim Merkezi kursiyerleri de depremden etkilenen çocuklar için esofman ve pijama üretimine basladi.

Halk Egitim Merkezi usta ögreticilerin esliginde dikis makinesini yanina alan kursiyerler Halk Egitim merkezinin atölyesinde üretime basladi.

15 kursiyerin yer aldigi dayanisma etkinliginde kursiyerler hem ölçü alip hem de dikim yaparken, üretimin son asamasinda ise üretilen esofman ve pijamalar ütülenerek hazir hale getiriliyor.

Çocuklara yönelik baslatilan dayanisma etkinligine katilan Halk Egitim Merkezi kursiyerleri, depremzedeler için ellerinden geleni yapmaya hazir olduklarini ifade ettiler.

Didim Halk Egitim Merkezi kursiyerlerince üretilen esofman ve pijamalarin ilçedeki AFAD yetkililerine teslim edilecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile