Doktorlara Adli Tıp eğitimi verilecek

Sivas Sağlık Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığı ve Cumhuriyet Üniversitesi işbirliği ile 01–11–23–30 Haziran tarihlerinde Numune Hastanesi konferans salo

Sivas Sağlık Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığı ve Cumhuriyet Üniversitesi işbirliği ile 01–11–23–30 Haziran tarihlerinde Numune Hastanesi konferans salonunda pratisyen doktorlara Adli Tıp Eğitimi verecek.

Adli raporlardaki değişiklikler, adli rapor düzenlemesi, alkol muayenesi, adli muayene ve adli tıp uygulamalarında karşılaşılan sorunlar hakkında Cumhuriyet Savcısı Gündoğan Öztürk, Cumhuriyet Savcısı Ergül Yılmaz, Sivas Adli Tıp Şube Müdürü Dr. Cemil Beder ile Cumhuriyet Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma Yücel Beyaztaş ve Dr. Celal Bütün tarafından pratisyen doktorlara eğitim verilecek. Sağlık İl Müdürü Dr. Vakkas Özmercan, eğitimde ki amacın gelişen ve değişen bilgiler ışığında eksikliklerin giderilip, yeni bilgiler ile hata yapmadan hizmet üretmek olduğunu belirterek, "Adli tıp hizmetleri hata kabul etmeyen ve adaletin tecellisinde ehemmiyeti olan bir hizmettir. Bu sebeple hekimlerimizin doğru bilgilerle donatılmasını önemsiyoruz." dedi. Pratisyen doktorlara yönelik düzenlenecek olan Adli Tıp Eğitimi'ne Salı günü sabah saat 09.30'da Numune Hastanesi Konferans salonunda başlanacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile