Dolandirilmaktan Son Anda Jandarma Kurtardi

Dolandirilmaktan Son Anda Jandarma Kurtardi

Yozgat’in Sorgun ilçesinde yasayan 33 yasindaki B.Y., kendisini telefonla arayip askeri personel olarak tanitan dolandiricilarin kurbani olmaktan son anda Il Jandarma Komutanligi ekiplerince kurtuldu.

Sorgun’da yasayan B.Y., kendisini telefonla arayip askeri personel olarak tanitan dolandiricilarin tuzagina düstü. Adinin bir soyguna karistigini ve kimlik bilgilerinin de ellerinde oldugunu söyleyen dolandiricilar, B.Y.’nin olaydan kurtulmasi için 70 bin lirayi verecekleri hesap numarasina göndermelerini istedi. B.Y. evinde bulunan altinlarla bir kuyumcunun yolunu tutarken, B.Y.’nin akrabalari tarafindan 112 Acil Çagri Merkezi’ne gelen ihbari degerlendiren Il Jandarma Alay Komutanligi ekipleri, ilçede kuyumcu dükkanlari ve banka ATM’lerini kontrol etmeye basladi.

Aramalar neticesinde B.Y. kuyumcuda altinlari bozdurup parayi, internet bankaciligi araciligiyla dolandiricilarin hesabina havale edecegi sirada, kuyumcuya giren jandarma ekipleri olaya müdahale ederek paranin havale edilmesini önledi.

Sorgun Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde, dolandiricilik olayina karisan süpheli sahislarin yakalanmasi için çalismalarin devam ettigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile