Elektrikli Araç Kaldirimdaki Kadinlara Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Elektrikli Araç Kaldirimdaki Kadinlara Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 16 yasindaki sürücünün kullandigi elektrikli araç, kontrolden çikarak kaldirimda sohbet eden 4 kadinin arasina daldi. 1’i agir 2 kadinin yaralandigi kaza güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, saat 17.00 siralarinda Dumlupinar Mahallesi Aslantas Sokak ile Köprülü Sokak arasinda meydana geldi. B.K. (16) idaresindeki Volta marka 41 ATH 027 plakali elektrikli araç, bilinmeyen bir sebeple kontrolden çikarak kaldirimda sohbet eden 4 kadinin arasina daldi. Kazanin siddetliyle F.A. ile F.Ç. isimli kadinlar yaralandi, araç ise yaklasik 15 metre sürüklenerek yan yatti. 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali kadinlar, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Derince Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Kadinlardan F.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulundugu, 16 yasindaki B.K’nin ise polis merkezine götürüldügü bildirildi.

Kazanin ardindan yan yatan araç ise çekici yardimiyla yoldan kaldirildi.

Kaza ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, hizla gelen aracin önce kaldirima, ardindan da kadinlarin arasina daldigi anlar yer aldi.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile